filmer idag

Click

Amerikansk dramakomedi från 2006. Michael Newman har det till synes perfekta livet. Hans karriär går bra och han har två välartade barn tillsammans med sin vackra hustru. Michael har dock svårt att få tiden att räcka till och han känner sig ofta stressad och spänd. Då han erbjuds en universalfjärrkontroll som gör det möjligt för honom att kontrollera sitt liv genom att pausa, snabbspola och skippa, nappar han därför på erbjudandet.
(kanal3)TID: 21:00 - 23:05

Scream

Amerikansk rysare från 1996. Ett år efter att Sidneys mamma blivit mördad inträffar flera mord. Gale Weathers är reporter på lokaltidningen och hon misstänker att det kan vara samma mördare nu som för ett år sedan. Offren är människor i Sidneys närhet och misstankarna riktas allt mer mot hennes pojkvän.
(kanal5)TID: 21:00 - 23:10

Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser

Svenskt kriminaldrama från 2009. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år. Han har fått jobb på GIS, Gruppen för särskilda insatser. Deras uppgift är att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden. När GIS påbörjar en operation för att identifiera, hitta och konfrontera en grupp värdetransportrånare inser Johan att hans kollegor använder sig av metoder som är mer avancerade än han kunnat föreställa sig att svensk polis använder.
(kanal 4)TID: 21:00 - 23:40

Älskar, älskar inte

Amerikansk-brittiskt-franskt drama från 1996. Två kvinnor från två olika generationer delar varandras liv och sorgliga berättelser. Den äldre kvinnan (Jeanne Moreau) reflekterar över andra världskriget och förintelsen. Samtidigt funderar den yngre, Daisy (Claire Danes), på sitt förhållande med unge Nathan (Jude Law) och sin judiska identitet. Kvinnornas vänskap och ömsesidiga förståelse är avundsvärd. Deras samförstånd växer dock ytterligare när Daisy plötsligt en dag förlorar medvetandet och transporteras tillbaka i tiden, till nazisternas skräckvälde och koncentrationslägret Auschwitz...
(kanal3)TID: 02:10 - 03:40


Kommentarer
Postat av: E- Bloggen om mode & skönhet

Allt bra med dig ? :)

2010-01-10 @ 12:18:22
URL: http://hondaremelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0